Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, December 29, 2010

Majlis Untuk Baby

Assalamualaikum :)

Minggu lepas beberapa hari tidak dapat berada di atas talian.cheh,saje nak bg nampak ayat tu macam panjang kan ;p. aha,sebab dah x dapat online,rainbow pun x terhapdet.nak berlari2 ke blog lain pon x sempat. dan bila dah dapat online ni,rasa macam banyak gila benda dah tertinggal. penat woo nak kejar2 blog2 lain.fuhhh!cemana ek depa bole hapdet belog sehari sampai 2-3 entry?tabik spring la weh! *bagi ombak* eh,sebab apa agaknya ye 'aku si penganggur' ni busy sangat? iyer,sebab jumaat lepas (24th Dec '10) ada majlis cukur jambul & majlis berendoi untuk baby arif naufal.dan semestinya aku salah seorang orang kuat untuk majlis itu.malas nak cita banyak,jum ushar gamba! wee!! >.<




The Props



The Foods



The Baby :)
*Tengok betapa nyenyaknya dia tdo dalam buaian berbunga2 sambil didodoi dengan Dendang Siti Fatimah!*



 The Ceremony
*Bahagia diapit dua2 nenek*



The Souvenir






8 warna pelangi!:

miznogood said...

cik nen..dapat ank buah lg ker??best2..msti nakal mcm seri..he

nen,aku tag ko..hehehe

http://dhieranottie.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html

oniechan said...

a ah2..dpt time raya ritu.hehe :D xtawla,kecik ag kan.tp nmpk cm mnja semacam.hehe

owh,okie2..i'll check it out ;)

Deez The Great said...

ingtkn anak ang...

oniechan said...

ehh..zul!!bru taw ko ade blog gak.ngee.haha.klu aku dpt baby msty aku uar2kan kt korg lah! *kaedahnya,kawen pon blom lg kan?!*
ades

misz sheyla said...

huarghhh sonok..bila nak dapat anak buah ag ni??

oniechan said...

sheyla : best2!dpt time raya ritu!ngee~

... said...

as salam..
huhu..teringat masa adik saya kena buli dek saya masa majlis cukur jambul tu. boleh saya tumbuk adik saya yang masih kecil tu.mungkin sebab jeles kat adik kecil.biasa la..budak lagi masa tu :D

anak buah kamu tu ya?ada berapa orang semuanya? biar ramai2. Nabi suka bila umatnya ramai :)

afzan said...

meriah..dahla dapat souvenir :P

 
Blog Template by Delicious Design Studio