Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Monday, December 20, 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODYSHOP UNTUK DIMENANGI

Assalamualaikum :)


Aritu kan aku join kontest blog terkemas (entry b4 ni). aku tag cik has.skali die bantai tag aku untuk 2 kontest sekaligus.tamak haloba betul cik has tag aku naa ;p tapi 2-2 kontest tu aku xdpt join. sbb 1 kontest tu closed arini.wuwuwu.xsempat.1 lagi tu plak -  peace contest.aku nak join,tapi aku baru sedar yang rupa-rupanya,aku dah lame gile x buat peace dlm gmbar.ini serius!klu ada pon pic snap sniri =.=' dan itu sgt x cool. aku frust.oleh sebab itu,aku join kontest lain.dengan harapan boleh hilang kekecewaan aku tu ;p aku join kontest ini :

Klik gambar untuk info

-
-
-


TERBANG BERTINGKAT TINGKAT
 (ni kira 3 words x eh? ;p)

-
-
-
-
Prizes die :


1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00


aku tag : achan . tanggang. haziq

aku tag blogger jantan laki sebab aku taw budak laki memang suka lompat2.ngee~


p/s : aku yg tengah2 tu taw! >.<




6 warna pelangi!:

Sarah-rah-rah said...

huhu semoge menang =)) comel laa pic tu..

oniechan said...

sarah : tenkiu! >.< sarah xmao join ke?

Magrib said...

amboi.. melompat... comel ja.. haha.. good luck ya. anyway.. blog anda menarik dan buat saya tertarik.. suka dan follow anda.


Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Rahsia tapak tngn OBAMA
Lagenda Budak Nakal Gila

kay yea said...

gd luck yaw~

mr.F said...

"ok proceed...tengs sebab sudi join n all the best !"

oniechan said...

kay yea : tenkiu! :D tp kan,rmi gler kot join.*down* haha

mr F : yeay!syarat2 ok fulfill kn?!;p

 
Blog Template by Delicious Design Studio