Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Friday, January 7, 2011

2011 bermula dengan 1 kepastian

Assalamualaikum :)


Rasanya ini entry pertama untuk tahun baru.dah tak berapa baru mungkin.sudah enam hari di tahun baru.banyak sebenarnya aku nak berlari2 tulis post.tapi apakan daya,ence' berok aku ini sangat mengecewakan.sgt3 lah lembab!kelembapannya lantas membunuh segala keinginan untuk menge'post' entry di hari jadi dan di awal tahun baru.dan tak lupa juga ada segmen2 yang aku nak join tapi terlepas tarikh.aish,perkara itu mmg selalu sgt terjadi kt aku lately ni ;p berangan nk join segmen macam2.tengok2 da terlepas tarikh tutup. =.=' tapi ini bila dah laju,aku dah tak tau nak tulis apa.taktau nk tulis event yang mana satu.rasa dah lemau.dan pulak ditambah dengan 1 news yg aku baruuuuuu je dengar tadi,memang hilang semua mood.memang rasa down.sangat.rasa nak nanges *dah nanges pun* rasa hampa,kecewa gila!itulah dia sebiji sebuah kepastian.satu sebab untuk aku terus melangkah tanpa menoleh.lagi.dan dikeheningan malam ini,aku cuma nak post sebuah puisi lah sangat *chehh,ayat nk drama aje ;p* 

People have scars. In all sorts of unexpected places.Like secret road maps of their personal histories. Diagrams of all their old wounds. Most of our wounds heal, leaving nothing behind but a scar.But some of them don't. Some wounds we carry with us everywhere and though the cut's long gone,the pain still lingers~

p/s : yes,u r gonna b my scar forever!


p/s : oh,ini tidak baik untuk memulakan tahun baru.syuhh2!pergi jauh2!
       Ya Allah,berikan aku kekuatan.Sesunnguhnya,aku hanya hamba-Mu yang lemah.

11 warna pelangi!:

plasterakuluka said...

tabah lah wahai pelangi.
:)

syafinaz said...

i doakan u mcm tu gak ea cik o..i know u r strong gurl.. =)

hope semua yg jd ni, u dpt kebahagiaan besar masa depan nt..amin2

lurpe u my BFF (^_*)

nub said...

salam 2011!! hehe

oniechan said...

plasterkuluka : iyer,aku pelangi yg tabah ;)dah mcm 'gay yg tabah' plak ;p

cik p : tenkiu cik p.4 ur concern.4 ur frenship.n 4 being there when i really need u.love u!muah2~hihi

nub : slalm 2011 :) harap 2011 membawa kebahagiaan~

plasterakuluka said...

nape aku tade muah2 jugk ?

oniechan said...

plasterkuluka : ngadaaaa!haha.muahh2 tuk ko gak haa.hehe

zUraiDa aWaNg mat said...

nen, jgn sedey2 macam ni..nnt aku sedey gak..huuuhuu..
bertabah lah....Tuhan itu ada bagi orang2 yang tabah...uhuks...

oniechan said...

cheda : thanx 4 ur concern :) aritu mmg aku SENTAP cket cheda.slh aku jugak.tp xpe,im ok now.

... said...

as salam..
selamat 2011 :)
jangan bersedih.bio sedih sekarang.jangan sedih di alam lain.adoi..

syafinaz said...

hehe..meh aa aku muwaah2 kat ang =P

my pleasure laling, cz u pon tolg i gak dulo..hehe..of coz i hargai kwn i sorg neh (^_*)

dhiera said...

nen,,ak bru prasan..ak tak folo ko la..patut la mcm t'tgu2 ble ko nk update~

 
Blog Template by Delicious Design Studio