Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, December 14, 2010

dulu berjalan,sekarang berlari pulak!

Assalamualaikum :)


Lame gile kot x updet Rainbow.entah kenapa,lately ni seems like I cant finish my words.setiap kali eksaited nak tulis post baru mesti entry xde ending.intro bukan main cun,gempak.Tapi mcm tergantung mcm tu je.Last2 duduk dalam draft diam2 T.T nak continue pun dah xde perasaan sangat.dah basi.

Tapi harini kena tag dengan shidarina dalam post BlogLarian.Walaupun aku macam blur2, apekemenda BlogLarian nih? Trafik blog tu apemende? sebab aku buat blog ni bukan untuk berbisnes.Dan aku tau aku bukan ade talent nak tulis blog hebat2 pun.Jadi aku memang x expect sape2 untuk jadi follower Rainbow.tapi sebab dia kata boleh blogwalking dgn cara yang lebih hebat.aku buat jugaklah.hebat macam mana tu aku xtau.sebab dah daftar barulah tau kan.hehe!

1st step - Jadi Follower BlogLarian
2nd step - Letak ini :

3rd step -
Saya suka berblogwalking kerana saya tak ada kerja lain nak buat. sangat suka membaca.Dan blogwalking is a new definition of reading.Dengan berblogwalking,saya boleh dapat apa2 sahaja info x kira tentang fesyen,agama atau apa2 sahaja dan dapat tau emosi orang lain dalam waktu yang sama :)
4th step - saya tag : dhiera . immjeff . plasterkuluka


5th step - letak link entry ini dekat sini

Ok.Done! Lepas ni boleh la aku berlari2 walaupun xde siapa yg kejar  !







4 warna pelangi!:

Shidarina said...

(n_n)b

oniechan said...

tengs shida tag aku! :D

lynn angel said...

BW dari rumah no 105.. nnt silalah jengah yer.. :)

oniechan said...

lynn : tq dtg melawat.nnt i ziarah uma u plak ;p

 
Blog Template by Delicious Design Studio