Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Monday, August 2, 2010

masihkah kau ingat....



hello2 rainbow! :D
tadi tgh duduk2,aku tengok kalendar kt henpon..yela,da xde org nk mesej kan..henpon tu wat tgk kalender n jam jela~ sdey siot...haha..
btw,aku tgk kalender tu n realize lg 4 hari je aku nk konvo..ye kawan2,konvo!seronok
kan!hee :DD
tapi aku yakin aku abes tulis n post entry ni, tinggal 3 hari je lagi nk konvo..haha

sedar tak sedar lah kan,ini salah satu event yg aku tggu for almost 23yrs dan aku yakin semua
kwn2 aku pun cmtu..kecik2 dulu kan kte slalu angan2 masuk universiti...bersusah payah...pa
stu konvo tulah hari tnda kte dpt balas jasa ibu bapa kite..time kecik2 dulu lah pikir cmtu..
skrg ni dah nak konvo tp xada tanda2 lg pon dpt balas jasa ibu bapa..erkk.._=.='

sempena nk konvo ni,aku saje2 lah kenang balik ape yg aku dah buat sepanjang 4 tahun bergelar
mahasiswi di universiti terchenta..terpaksa la korek2 balik hard disc lama,carik gambar2
dulu2~~ hehe..tp maybe ade event pnting yg x de..almaklumlah,dulu2 x berape nk ade camera sgt..hee

okey,jum join aku ber 'down memory lane' sekejap~~~

gambar terawal aku jumpa - program RPS ppk Bahan di wang burma..gune kamera bukan
digital lg tu haa ;p


gambar dah UP cket,gne camera henpon,tp size kecik cenenot..dalam lab electric apetah..



time ni da dpt duit ptptn,rmi dah ade beli henpon canggih cket..ok la kan..
haha..tengok,muke masing2 bajet engineer..pdhal bru sem 1..doyaii


pertandingan seni tari..wakil ppk bahan..2nd place..wee



bergedik2 jadi LO tuk event malam puisi


jadi LO tuk MADUM..debat antara ipta..mek~ masehkah kau ingt? ngeee..;p


1st time join sukan unimap..yg laen sume atlet..aku sorg ja mai tlg2 wat khemah -.-'


time ni da xtaw sgt nk jalan kt mana kt perlis,kami jalan p kmk..kesian kan..


1st valentine's day at unimap..ceh,bajet mcm smbut valentine je..haha


petang2,jalan tgk boyfren org laen practice rugby..iye,tgk boyfriend org laen!tp dlm pic ni xnmpk cm ad org men rugby pon kan..err


tah jadi ape tah namenye ni..haha


program jalan kaki 10km..tgk betapa mudanya muka masing2..tehee..ttbe rase mcm memek nk mara aku laa..nape ekk..;p


jadi akak fasi tuk program treasure hunt kt gua kelammmm~


bersukan sepanjang zaman.from top to below : futsal piala NC,basketball SIC,netball sepetang bersama staff, futsal ppk,futsal ppk,baskeball SIC..nmpak x perbezaan muke?haha :D



lawatan industri..where r the guys?missing in action..haha


latihan industri..

nguee..after berintern,aku jadik final yr student and rasa byk da aktiviti aku tulis dlm blog entry seblum2 ni..nk cte balik nnt korg bosan la plak..mcm fyp,matex,envex,nric..huhu..

btw,ni cume myb 20% jela kot..yela,its quite impossible lah plak kan aku nak masukkan cte 4thun dlm 1 entry..BANYAK sgt!!!haha..lagipun aku da pening2 check 1 by 1 folder picture yg ade ni..huhuhu..

dalam sume gmbr kt atas nuu,1 je gambar aku sensorang kan..?so,dikesempatan ni..aku nak wish banyak3,beribu2 terima kaseh buat individu2 yg terlibat dlm mewarnai kehidupan aku selama bergelar mahasiswa..selama 4tahun ni..besties,ex-besties..err..roomates,housemates,coursemates..sume2 lahh~ thanx for all the kindness,the supports,the drama..hehehehe...love u all!muaaaahhhhhxxxxx~~~ <3>

**special thanx to cik pnut,meme'ai,a'a,kown,nebah,cheda,pa'ah..sayang lbey cket kt korang! ;D

**takot nk tgk berita..sekarang ni,kat malaysia pon mcm kt luar negara..kes bunuh makin byk..org bunuh org mcm bunuh ayam je kan..aishh..ape nak jadi..

**bukan nak cakap politik,tapi semenjak2 PR yg pegang selangor,macam2 isu plak timbul..isu pasir,isu air,isu tubuh kandang b**i runtuh pusat pendidikan...tu yg besar2..yg kt kg aku ni,isu balai raya n dewan org ramai xdibukak ke org ramai,ajk masjid yg bukan PR suma kena pecat..ketua kg pon da bpe byk kali tuka smpai org kg xtaw dah sape ketua kg..last2 org p ngadu kt bekas ketua kg bn dlu jaa..tu blom kira ceramah kt msjid dah jadik mcm ceramah politik lagi..haha..adoii laaa~








2 warna pelangi!:

syafinaz said...

heee..suka2...xsangka hg ada lg gmbr yg bukan digital ituu..pndai cik o menyimpan.. xP

smoga kita2 xlost contact k..4 years with happy together,cray together...mmg besh la kwn ngn u! hihi..lots of love to my bff! muahhh3! <3

oniechan said...

hehe..tula,xsgka..duk carik2,terjumpa pulak!
a ah cik p..hope distance dont separate us kan..
thanx to u gak cik p..slalu jd tmpt i ngadu..he..muahhhhhhh!!<3

 
Blog Template by Delicious Design Studio