Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Thursday, June 24, 2010

.dalam hati ada taman.


^_^

baca tajuk entry ni je da tersenyum..terasa bahagia kan~ hee

mesti korg ingt hati aku ngah berbunga2 kan skrg ni..ohtidak.com! hehe..hati org lain mungkin..mcm hati awek robert ;p..atau hati che ani yg baru je kawen a few weeks ago..tp yg pasti bukan hati aku..huhuuu..jadi,ape kejadahnye la aku tulis tajuk entry macamtu kan?

ade la jugak kaitan dengan hati2 ni..bukan berhati2 d jalan raya..tapi hati ni laa..mane lagi..*sambil tumbuk2 dada belah kiri* eh,itu bukan jantung ke ek?? ;p

entah kenapa.hati ni masih xde feel,xde passion..bosan lah!mcm ayaq sirap yg tawaq hibiaq..-.-"
buat ape pon xpenahnye nk excited sepenuh hati..x mcm dulu2..time muda remaja dulu....

kenapa ek?
tu salah satu tanda2 penuaan ke?
aku xlah tua mane pon weh!isk..apelah pk cmtu?!

atau aku hati aku masih disitu?
xkan kot..oh,come on..aku da move on lah~

atau hati aku masih berhibernasi,kumpul tenaga tuk musim bunga yg x tiba2 tu?
ade ke?wadepak,ngarut apekah onie nih~

atau tak jumpa mr sunshine aka prince charming aka mr right yg betul2 right lg?
apehal plak?xkn nk jumpa bru ade rase excited?bosan gler..bukan2..

atau...

aish,malas dahla nk pkir *sape tah yg suruh ko pkir wahai onie?* malam2 ni jiwang ape plak?! mungkin sebab lepas baca blog awek robert yg sedang berbunga2 tuh..aish,xsangka jiwang boleh terjangkit!!hahaha..

dan 4 those that i turned u down..im sorry..hati ni mmg xdak feel~ =.=

**a few weeks ago,i just realized how fragile my heart was..he gave me the wrong hints or im the one translated them wrongly?lesson learnt : dun open ur heart again until u really certain it is real n it is meant 4 u~

6 warna pelangi!:

plasterakuluka said...

awek robert nk ckp
eyh jiwang ni jangkit cm kuyap ke ?ke jangkit cm selesema ?bwahahaha~
ko ta pasan ke lam bilik kita tuh ada taman astokana ?
wakakak ~

oniechan said...

tu ah..len kali ko jiwang lg,kte tgk cmna dia terjangkit..wawawa..

pergh,smpai da tekeluar dr hati taman astakona tu eh? penoh 1 bilik~ ;p

cHeda BlaCks said...

ahhaa..nen, how i wish i could be the same like that "awek robert"..


teeheee~~~

nk cr ler secret admire cepat2..
nnt leyh berkebun dlm hati...
awwww.....

syafinaz said...

sabo ye cik o cyg..i doa u jmpa mr right cpt2..hee...bg hati u ada bunga mcm awek robert..muahhaha =P

syafinaz said...

sabo ye cik o cyg..i doa u jmpa mr right cpt2..hee...bg hati u ada bunga mcm awek robert..muahhaha =P

witchymitchyme said...

ouch..that hurt..tapi ak taw..hidup ini harus diteruskan..your soulmate is somewhere between the crowds..EYES WIDE plzz~

 
Blog Template by Delicious Design Studio