Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, August 11, 2010

fail to plan = plan to fail


Hai,assalamualaikum…

Entry kali ini lebih bersopan sebab hari ni 1 ramadhan dan seluruh umat islam seluruh dunia mula berpuasa..wajarlah kita menggandakan amal ibadat supaya ramadhan ini kali ini lebih diberkati J heee~

Dah 2 hari aku d rumah,sekembalinya dari perlis darul sunnah untuk istiadat konvokesyen..bagi aku,a bit disappointed lah dengan konvokesyen ni..*manusia mmg x penah bersyukur kan?* jgn salah faham yer,aku bukan disappointed dgn istiadat konvokesyen..aku rase ok je konvo unimap

ni..konvo paling cepat yg aku penah attend.serious ni! fakta ini juga disokong penuh oleh mak abah aku…xtaulah sebab aku datang lmbat atau ape..aihh,itu dah sebahagian dari cte laen plak..huhu..*btw,iyer..aku dtg lambat untuk konvo tu!! =.='*

Bagi yg xtau, *atau yg dah tau pun x kesah lah* aku ni kan anak bongsu..jadi byk dah jugaklah cerita2 konvo yg aku dengar dari abang2 kakak aku..ape yg diorg buat time konvo..selain dr istiadat tu lah kan..byk yg diorg cakap.. yg boleh aku simpulkan,byk lah aktiviti2 melepak bergumbira bersama rakan2 taulan yg xtahu entah bile boleh berjumpa lagi..

Jadiknye,aku pun expect konvo aku pun mestilah mcm tu kan..dapat jumpa kawan2 buat kali terakhir..lepak2..bergembira w/out any hurt feeling ..buat keje2 yg x berapa nak senonoh..mcm yg kitorg selalu buat lah kan..macam2 yg aku dah plan..nk buat itu,nak buat ini..tp yg paling aku nak buat lepak sambil wat havoc kt gerai berdekatan sampai lewat malam dan juga buat album pre-convo berjalan sekeliling universiti *untuk kes kitorg,berjalan sekeliling negeri perlis lah kot ;p* sambil pakai jubah n topi konvo sambil buat pose paling gile pnah dbuat sepanjang 4 tahun pengajian..macam ni..*click here* x lupa jugak,kesempatan nil ah nk jumpa n amek gmbar same parent n family kawan2 aku yg terchenta..yg selama ni dengar diorg cerita je..huhu..seronok kan!

tp..itulah,salah aku jugak kot expect tinggi2 sgt..huhu..dan yg penting,kite hanya merancang,Allah yg menentukan…xde 1 pun yg aku plan tu jadi..huhu..xdpt lepak dgn kawan..xdpt buat album pre-konvo..xdpt jumpe n amek gmbr dengan parent n family kawan2..huuu..mungkin kekangan masa,tempat dan transport aku x amik kira dlm plan tu..

apa2 pun,event ni dah lepas..dan its still one of my sweet memories..dapat berjumpa sekejap pun jadilah..mungkin itu yg terbaik buat semua :)

okey,sekarang nak ucap ribuan jutaan terima kasih kepada pihak keluarga yg banyak bersusah payah untuk anak/adik bongsu mereka yg nk konvo ni..terima kasih sbb sanggup sakit pinggang datang jauh2 sampai ke perlis..terima kasih atas bunga yang cantik..terima kasih sebab menunggu dgn sabar time aku degil xnak balik lagi,nk tggu kawan2 nak amek gmbar jugak..terima kaseh jadi photographer x berbayar..terima kasih sebab bergaduh2 sebab dah sesat jalan..hahahaha..i love u all!mmuahhhhhhh~~~

macam x lengkap plak klu x letak gmbar kan..huhu

**selamat menyambut bulan ramadhan tuk semua umat islam d seluruh dunia :D

3 warna pelangi!:

luckyme_june13 said...

CONGATZ NEN!!!!

oniechan said...

tq jash! :DD
ur time nnt pon mesti best jugak!hehe

syafinaz said...

huhuhu..i pon sdey...sob2..sabo ja laaa...disebbkan aktiviti2 tu xlengkap..kucewa maa...ingt dpt konvo lg best..huuuu

 
Blog Template by Delicious Design Studio