Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, February 10, 2010

life has ups and downs,downs and more downs..

hello2 rainbow~ :)
yer,aku taw dah lame sgt x menulis blog ineyh..
serius,xde alasan laen lagi kecuali internet connection yg agak kurang capaian..

mmg byk entry2 yg aku dah save as draft kat notepad tp x terpost..huhuh
contohnye : my 2009 review, MY BIRTHDAY IS SUCKS!, 2010-to-do-list, before graduate-to-do-list..huh..mmg byk..tp nak wat cmne..klu nk post skrg,da xde feeling lah pulak kan..

life aku as final yr student d kala final sem agak best pd zahir nya..*nampak macam best*
dah final sem ni lah baru ade bukak secret recipe kt perlis neyh..court basketball baru ade..kelas pon 2 hari seminggu..*apart from fyp lah kan*

after da bersusah payah wat fyp,hari2 dtg lab,menghadap mandur,life seems easier and relax..
supposed macam tu..tp,macam2 plak benda lain yg jadi..konflik BFF lah,apelah..adoyaii~ xpe,yg tu lupekan dulu..n x seswai nk cakap kat cni..agak bahaya..

tapi a few days ago,aku jupe something yg mmg aku tggu selama neyh..something yg aku rasa bole ubah something kat aku..aku yakin something itu boleh ubah something yg lain..boleh pulangkan ape yg hilang itu..tp aku silap..
something itu tetap mcm tu..
i still live in d past..with more pain..damn!

n now aku sangat2 lah agree ngan lyrics ineyh..
I'd like to make myself believe,
that planet earth turns slowly - Fireflies by Owl City


owh roda idupku..pls going up again~ lol!

7 warna pelangi!:

Bajet said...

Biasa la tu onie. Aku pun sama. Elok2 je abis belajar bleh plak ada kfc kat situ haha.

oniechan said...

aha..mengong kan..?1st day die bkak tu,abes pnuh ngan dak uni aku je..haha

penkek coklat said...

haah onie... biasa la tu... try to be happy wif what u've already got. Jangankan secret recipe, klo ada sumernyer pon klo ko still linger ngan downs + negativity, sama je...

so apalagi... g bentang tikar tgh padang buat picnic2 and stay positive...

hope u happy always dear...

oniechan said...

huhu..oja,something itu sgt berbeza n xde kaitan pon dgn secret recipe..

btw,thanx..n yeah,i should be more positive from now on.appreciate what i already have.lol! <3

nurul said...

wohohoho,i really luv diz new layout!!!!!more santai n cool..ahaaa kasehan deyh kamoo..mgkin dia suh ko melakukan penjimatan wang selama nie..(mengapa ayat bm cm tunggang terbalik)

oniechan said...

hee..thanx momoe..bru tuka tadik..so,bru nk adapt gkla dgn new layout neyh.font die cm jadik lbey kecik..hu
tula,betul gak..secret recipe mmg suke abeskan duet aku!haha
mmg tunggang tbalik.seb bek bole faham lagi~ ;p

plasterakuluka said...

onie
skang da de bowling AKAN DIBUKA
nk xtend tak ?
bahasa sopan nya nk smbung wat master tak ?
ha3

BFF ?
ha3 !!
demmit !!
:P

 
Blog Template by Delicious Design Studio