Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, December 30, 2009

aku si timun

a few days ni,aku ter sangat sangat lah tension dengan bos besar..
sangat sangat lah tension..
sangat sangat..

semalam mengadu kat emak..
then mak cakap :
" awak tu timun..dia tu durian..
awak golek kt dia pon awak kena..
dia golek kat awak apetah lagi...
sedar diri tu,dan duduk diam2 saje.."
aku : timun atau in english cucumber vs dia : durian atau in english durien~ *haha :D*


3 warna pelangi!:

Murni Shuhada said...

bagus perumpamaan mak kamu kasi.
timun an durian.
hurm..
got me thinking tau.
:D

cHeda BlaCks said...

onie...sker2..ader jugak maser2 yang aku pon ader dlm situasi neyh...huhu...

timun n durian..ggagaga..~~~

oniechan said...

murni n cheda : thanx..memang slalu jadi kt kite si timun2 neyh..wuuu

 
Blog Template by Delicious Design Studio