Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Thursday, July 19, 2012

diarrhea.pfft!

Assalamualaikum :)

Korang apa khabar?hope semua sihat..tak macam aku T_T


Yer,aku tak sehat.hari ini hari kedua aku MC disebabkan food poisoning..and im suffered from diarrhea dari sup ayam yg aku makan for lunch on last Tuesday.5 org dari dept aku yg juga makan sup ayam tersebut juga telah mengalami keadaan yg sama.phew~ dept lain2 toksah cerita laa.senang kata,sapa makan sup ayam haritu,semua kena laahh!


So...These 2 days have been really messed up for me.macam2 hal terjadi.hal yg simple pun jadi complicated...*start baca lajulaju* nak pergi klinik panel xjumpa2,dah jumpa,kena hujan,time tu jugaklah blackberry boleh jatuh tengah jalan..kena hujan,dah smpai klinik,klinik tutup.klinik dah bukak,diorang kata ini bukan klinik panel company aku...macam2 hal wehhhh~ okeh smbung lagi..carik mesin atm xjumpa2,dah jumpa tergendala,pergi bank lain,kad atm xboleh akses.*okeh,dah boleh baca slowslow* bank2 kat klang ni dahla susah gila gila gila nak cari parking..dengan keadaan aku yg lesu,tiap kali makan akan keluar balik smpai aku dah bosan tengok toilet tu haa..haaa..dandan time2 ni jugakla nak ada krisis kewangan jugakk..ditambah dengan buah hati yang jauhhh dimata,tak dapat meneman disisi..wuuuu~~~ 


But when I look from the positive side,orang kata sakit itu penghapus dosa2 kecil..yeps,mungkin sempena kedatangan Ramadhan al Mubarak ini,Allah telah memberi dugaan dan ujian kepada aku...ini baru ujian kecil..aku dah merungut2..aishh..aku perlu menjadi lebih tabah dan hadapi semuanya dengan senyuman :)


Dan dikesempatan ini,aku nak ucapkan Salam Ramadhan untuk muslimin dan muslimat seluruh dunia.Semoga Ramadhan ini membawa berkat kepada semua.amin~


p.s : Jangan esok aku datang kerja,orang panggil aku lidi sudah...=.='


p.s.s: My E-Day will be held on this coming Aidil Fitri...Nervous + Excited!!! :D hope everything goes well,InsyaAllah~ 



2 warna pelangi!:

dhiera said...

selamat berpuasa jugak nen~
woot woot~ bile tu? jgn la clash dgn my date sudey...

ema said...

semoga sentiasa sihat kak..and happy to hear your E-Day..congrates sis!

 
Blog Template by Delicious Design Studio