Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Sunday, June 24, 2012

Booked!


Assalamualaikum

Semalam, 23 Jun 2012 family buah hati telah datang merisik.okey,memang merisik x ada dlm plan awal.plan awal adalah untuk terus tunang.tunang pun nak bagi cincin tunang  saja.tak ada hantaran,tak ada cincin risik.sesimple mugkin kalau boleh.plan lebih awal sebenarnya xnak tunang pun.terus nikah je kalau boleh.tapi,kita hanya merancang.dan seperti semua sedia maklum,proses ‘mengikat’ni melibatkan banyak pihak.jadi,tak pasal2 ada juga sesi berkenalan,sesi merisik dan sesi bertunang.haa..todiaaa! walaubagaimanapun,semua sesi tersebut berjalan dgn sgt simple and santai2 je.xdelah berpantun,berglamer bagai.eh..eh..sesi bertunang belum lagi..akan datang.soooooon! hehe.btw guys..i just wanna tell that i am officially booked by mr mohammad aizuddin b abd ghani ;)

lets the pictures describe the rest~


the ring



upacara penyarungan yg tak ada dalam plan.sungguh ayu aku disitu kan? ;p



show off cincin yang susah nak cari size =.='

4 warna pelangi!:

zUraiDa aWaNg mat said...

awww congratz onie...semoga berbahagia..

ayat aku emo tak? muahaha...

eh tarikh kawen dh tetap lum? hhoho...

penkek coklat said...

congratz onie... =)

Anonymous said...

Ala,awat da kena book.melepas den...

Anonymous said...

~ CONGRATULATION !! ~




-jas-

 
Blog Template by Delicious Design Studio