Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Saturday, October 20, 2012

a day at ikea

Assalamualaikum

Minggu lepas aku ada amek annual leave..2 hari..baru confirm lah kata..hehe..annual leave tersebut aku habiskan dengan mencari idea nak hias bilik pengantin.serius aku bengang dengan diri sendiri sebab lately ni aku macam ada double personality.kenapa aku cakap camtu?untuk hal2 kahwin ni aku selalu gaduh dengan diri sendiri.kejap rasa nak buat sesimple mungkin..tak nak itu,ini...tapi pastu bila excited tu datang,macam2 aku nk buat..nk buat itu,nak buat ini =.='' 

jadi bila excited itu dtanag,aku pun duk angkat2 katil,renovate itu ini dengan abah aku untuk ambil posisi paling sesuai, aku mula draft2 props apa yg perlu aku beli.dandan nak pegi ikea time tu jugak!lol!mula2 aku memang nak cari lampu pocong ikea yg memang agak wajib untuk letak dalam bilik pengantin.(refer gmbar kat bawah), 

Lampu Pocong IKEA yg sangat2 murahh!huhu


Tapi,bila fikir2 balik.....bilik pengantin aku tu x besar mana pun.kecik coet.ini serius.lampu pocong tu plak akan amek ruang...jadi,aku cuma berfikir nk tmbah props dekat dinding jelah..sebab dinding tu putih kosong je.. dan sebab bilik aku kecik,aku fikir nak letak cermin..org kata penggunaan cermin memang akan bagi ruang nampak luas sikit kan?kan?hee..jadi,aku nak carik cermin and maybe akan gantung gambar2 jelah.tapi sebab dah niat dari awal nak pegi ikea,beli 2 barang tu je pun ngada nk pegi ikea! ;p cermin and frame yg aku beli lebih kurang cm kat bawah ni haaa..;) murah2 je~




Ikutkan hati,macam2 lagi benda aku nak bubuh..tapi....sebab bilik aku kecik je..dahla bilik itu nnt aku pnjam bilik abg aku..jadi xpayah nak excited sgt2 lahh..baik aku beli brg2 utk rumah sewa nk duduk pas kawen nnt je kan?kan?heee


us :D



1 warna pelangi!:

mankind joeyz said...

Onieeeechannn

jemput la ke blog zul kalau nak beli kain sutera high quality gn harga paling murah... http://dqbutique.blogspot.com/

hehe

 
Blog Template by Delicious Design Studio