Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Friday, October 1, 2010

hidung tak mancung...

Assalamualaikum :)

eh? wahhhh~ rainbow da btukar lahhh! *buat2 terkejut ;p*
kaler pink gitu ngkau haaa...rase mcm da x rainbow lah pulak kan..da x colourful..yela,rainbow kan ad 7 kaler..tp ni ade 2 kaler je..tapi ape aku kesah kan..dah aku suke layout neh..tengah2 browse layout,tetibe terpandangkan layout ni dan trus jatoh chenta..love at the the 1st sight lah omputih kata kan..hahaha..wlupun agak rumit & leceh nak tukar kepada layout sekarang ni sbb header n footer kena edit sendirik,tapi aku sanggup!aku dah angau ngan burung kecik cute yg duk bertenggek kt title tuh..selepas bsusah payah *xdelah susah sgt pon~* aku mengedit header tuh,cepat2 aku upload..x sabar sgt nk nengok rainbow berwajah baru..tp skali tengok,x cantek pon...=.=' yg buatkan x cantek tang header tulah! photoshop kt lptop aku xde font yg layout yg ori gunakan...huk2..

eh sat2...korg paham ke tak eh ngan apemende yg aku cakap ni? penat je aku mengadu kt korg..tah2 korg xpaham pon kan..haha...senang kata,title The Rainbow kt atas tuh patot ditulis dgn font lain..bru mcm ada connection dgn burung kecik cute yg bertenggek tuyh..tp sebabkan photoshop CS2 xde font tu,resultnye jadi mcm tu lah..tapi aku blum tgk dlm software2 lain lagi..harap2 ada...doa2 pat! hehe
sungguh bajet aku ni kan..bajet mcm rmi sgt je yg nk bace belog aku..=.=' entahlah,tengah ada mood nk membebel2,nk bercerita..konon2 jela rmi yg dgr aku bercerita..hehe

-----------------------------------------------------------------------------------------

tengahari semalam punye semalam hujan *nmpak sgt da lame draft entry ni tapi x terpost2! ;p*...lebat oOoOo..aku pun amek keputusan untuk berbaring2 atas sofa sambil membuat amalan mulia..hehe..bukan buat ape sgt pun..aku membaca je..membaca kan amalan mulia..kan?kan? then adela 1 artikel ni title die The Nose Knows..dlm artikel tu,die ade list Top Smells That Make Us Happy..so,entry kali ni aku nak share la ngan korg..klu korg ada bc entry b4 this,aku ade mention yg lately ni hati aku ni jadi mcm extra sensitive kan..sikit2 nk emosional..tade sebab pun nak emo2..pastu wat ayat sedeyh..yaaa,itu memang kegemaran aku kebelakangan ini..=.=' jadi,lepas ni sesiapa yg mengalami keadaan yg sama,ataupun tgh sedih,stress ke ape2 lah,maybe korg boleh mintak tolong hidung korg reduce sikit kesedihan dan stress korg tuh..*wink2 ;)*

Top Smells That Make Us Happy :

  1. Freshly baked bread
  2. Clean sheets
  3. Freshly mown grass
  4. Fresh flowers
  5. Freshly ground coffee
  6. Fresh air after rainfall
  7. Vanilla
  8. Chocolate



okey then...so,let your nose do his work...chop2!ngee~



2 warna pelangi!:

penkek coklat said...

baca dan imagine seme benda kat atas je pon dah buat aku heppi.......hehehe

oniechan said...

heee..kan..kan..aku cri pics terbaek tuk bg nmpk ketenangan yg diorg bley bg..haha..tgk gmba je da bole rasa,bly imagine bau die..hehe

 
Blog Template by Delicious Design Studio